dilluns, 25 de febrer del 2013

Jornades divendres 22 i dissabte 23.


     Aquesta última jornada va ser un poc especial, fins a quasi les 11 no vam saber que es cancel·laven els encontres, vam estar informant a aquest bloc de totes les informacions que ens arribaven. Per poder millorar la comunicació preguem que abans d´anar al partit visiteu el bloc per si hi ha algun canvi.
      
   De totes formes fou una jornada d’èxit. Els equips de bàsquet van donar una bona imatge guanyant contra E.B. Oliva i realitzant un gran esforç jugant contra el Joan XXIII.
Equip de vòlei Infantil
    El dissabte els dos únics partits que es van poder jugar foren els de Vòlei cadet, que pergueren contra el Gandia CFS, hem de recordar que aquest equip està jugant a un nivell molt alt, competint per ser les millors de Gandia i no contra escoles si no contra clubs de vòlei. Per últim les nostres infantils de vòlei guanyaren un partit molt important i disputat, jugant un nivell extraordinari batint al club CFS La Safor per 3/1. Enhorabona!!!

   Recordar-vos que ja estan les classificancions actualitzades a les pestanyes corresponents i en breu comunicarem l'equip de mes de Febrer.  Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada