dilluns, 11 de novembre del 2013

JORNADA 8 I 9 NOVEMBRE I FOTOS

          La setmana passada tingué lloc la primera jornada de competició, però a sigut aquesta on han jugat tots els equips del nostre col·legi. Han hagut diferents resultats (durant la setmana posarem tots els resultats i classificacions a les diferents pestanyes de cada esport) però destacarem alguns d´ells.
            A minibàsquet aleví tant l´equip A com el B van tindre una gran actuació però els rivals del A van posar molt difícil la victòria encara que aquest realitzaren una magnífica feina.
            Als equips de Futbol Sala destacar una bona encara que nerviosa primera jornada dels Benjamins que van empatar el seu encontre davant un potent equip, i remarcar les dues victòries dels equips Aleví i Infantil.

            A Vòlei es visqueren uns resultats variats, les Cadets realitzaren un magnífic encontre encara que no pogueren alçar-se amb la victòria, les Infantils esta vegada sí que jugaren amb força i els dos equips Benjamins que jugaren el derbi de la jornada, realitzant un bon encontre entre companys al final s´emportà el partit l´equip de més experiència a la categoria.
           Per últim destar la bona estona que vam gaudir tots els components de l´equip de Multiesport, van córrer de valent i s´esforçaren al màxim durant tot el partit. Segiu així!!!!
          













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada