dilluns, 12 de maig del 2014

Fotos i comentari jornada divendres 9 i dissabte 10 d'abril

      Aquest últim cap de setmana fou molt mogut... moltes competicions algunes noves i partits importants per als nostre equips.
     Anem a encetar el recorregut pel divendres. Destacar la participació masiva de alumnes del C. Abecé a les proves d'atletisme encara que foren pertanyent als equips d'atletisme però també representant al nostre col·legi, moltes medalles però destaquem les de Alba Andreu i Fredu García que competiren en categoria escolar. El divendres també es disputà el primer partit del II campionat de minibàsquet UP Gandia Bàsquet, on els representants de 1r de primària van guanyar el seu encontre amb un entusiasme i esfoç excel·lent, el proper divendres més!!!!
     En quant als encontres del dissabte, els equips de bàsquet jugaren els seus partits, destacar l'il·lusió de l'equip aleví B que lluità a la seua semifinal que no va poder guanyar, però no passa res, el proper dissabte a pel 3r lloc!!! a més de felicitar a l'equip aleví A que va poder guanyar el seu encontre.
    A la plata es van jugar semifinals els equips de vòlei cadet i infantil, finalment l'equip cadet A HA  GUANYAT LA COPA!!! enhorabona!!!! els altres dos equips, encara que ho intentaren i demostraren en moments dels seus encontres que són equips a tindre molt en compte quedaren en 4a posició. 

Ara us deixe amb algunes fotos de les jornades:












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada